Kundservicemedarbetare, Växjö

Bilsport & MC Specialförsäkring startade 1999 och är ett nischat varumärke för specialförsäkring inom fordonshobbyn. Bilsport & Mc ingår i Moderna Försäkringar (filial till Nordens näst största försäkringskoncern TRYG). Mer än 110 000 motorcykelentusiaster och över 23 000 bilentusiaster lägger sitt förtroende i våra händer varje år.

 Inför kommande säsong utökar vi vår kundservice och söker därför två nya medarbetare till vårt kontor i Växjö. Tjänsterna sträcker sig från februari – augusti 2017.

 Du kommer huvudsakligen att hantera inkommande samtal där rådgivning och försäljning sker mot nya och befintliga kunder. Du kommer även att delta på mässor och event.

 Personliga egenskaper

 Du är som person:

  • framåt, engagerad och ansvarsfull med en hög servicekänsla. Du har alltid kunden i fokus.
  • social, lyhörd och smidig i umgänget med andra
  • lätt att samarbeta med, samtidigt som du kan arbeta självständigt

Vem är du

För att trivas hos oss är du en driven och ambitiös person som är angelägen om att sätta kunden i fokus. Du är prestigelös av dig, gillar att arbeta i team och ställer upp för din kollega om så behövs. Vi söker positiva och sociala medarbetare som gillar att ta eget ansvar och har en hög arbetsmoral.

Vi ser gärna att du tidigare jobbat med försäljning och rådgivning. Har du ett intresse för Mc och bilar är det en fördel, men inget krav.

Intresserad

Vi erbjuder dig en roll i ett väl sammansatt gäng som drivs av att göra det ”lilla extra” för kunden. Vi står för din utbildning, vilket gör dig redo för att representera Bilsport & Mc som företag och våra produkter så bra som möjligt. Tjänsten innebär fast lön. Varierande arbetstider mellan 08.00-18.00, Måndag – Fredag. Mässor och event sker oftast på helger.

Mer information om oss kan du läsa i vår broschyr!

Nyfiken

Om du har frågor eller är intresserad av att söka tjänsten är du välkommen att kontakta kundservicechef Åsa Anderson, tel 070-811 39 31, asa.andersson@bilsportmc.se

Facklig kontaktperson är Elias Bakk, tel 070-730 68 54, elias.bakk@modernaforsakringar.se

Sista ansökningsdagen är 8 januari. Intervjuer sker löpande.

Att skapa trygghet och värde ska vara kärnan i allt vi gör. Det kräver att vi är bäst i branschen på försäkringar, människor och intjäning. Alla tre element är fundamentet för att skapa trygghet och värde för våra kunder, medarbetare och aktieägare. Tryg är Nordens näst största försäkringskoncern, verksam i Sverige, Danmark och Norge. Läs mer på www.modernaforsakringar.se