Försäkringsrådgivare till Bilsport & Mc

Varumärket Bilsport & Mc Specialförsäkring är en del av Moderna som ingår i den danska försäkringskoncernen Tryg A/S. Tryg är ett av Nordens största försäkringsbolag med 2,7 milj privatpersoner och 140 000 företag som kunder.

Bilsport & Mc Specialförsäkring är experter på försäkringslösningar för motorcykel, veteranmoped och entusiastbil. Vi är 10 anställda, har 125 000 kunder och är marknadsledande på motorcykelförsäkring i Sverige.

Till vårt kundserviceteam i Växjö söker vi nu förstärkning med 4 medarbetare inför vår högsäsong som är vår/sommar.

Arbetsuppgifter

Som rådgivare (Inbound) jobbar du med service och försäljning av försäkringslösningar till nya och befintliga kunder. Verktygen du jobbar med består av försäkringsprogrammet (Winsure), telefonsystemen (TRIO och Dailing) samt till viss del Officeprogrammen. Säsongsvis har vi viss utringande verksamhet. En del helgarbete (2-3 helger) i form av representation på mässor, motorträffar och hos våra ombud.

Vi söker dig som har hög servicekänsla (vill hjälpa) och en positiv attityd (gillar att prata). Du är stresstålig då vi har bitvis högt tempo och du gillar att sälja. Du har erfarenhet från försäljning och/eller försäkringsbranschen. Intresse och kunskap om motorfordon är ett plus.
Du har hög arbetsmoral.

Vi erbjuder dig visstidsanställning med möjlighet till tillsvidareanställning (1 plats av 4) i ett ungt sammansvetsat kundserviceteam. Du får jobba med engagerade sociala kollegor som alla är med i processen att utveckla teamet, varumärket och produkterna. Största delen består i telefonkontakt med kunder, men du får även möjlighet att tillsammans med erfarna kollegor komma ut och träffa kunder på mässor och träffar. Du får relevant utbildning i försäkring, arbetssystem samt våra produkter.

Mer om tjänsten

Tjänsten är en visstidsanställning, mellan februari - augusti 2018, på heltid med fast lön. Arbetstiderna är växlande veckovis, 08:00-16:45 och 09:15-18:00. Extra ersättning för helgarbete.

Låter det som ett jobb för dig? Välkommen med din ansökan till tony.bogren@bilsportmc.se


För ytterligare information om tjänsten, kontakta Tony Bogren 070-326 15 69 eller tony.bogren@bilsportmc.se

Facklig representant: Elias Bakk 070-730 68 54

Sista ansökningsdatum är 2018-01-08 

Att skapa trygghet och värde ska vara kärnan i allt vi gör. Det kräver att vi är bäst i branschen på försäkringar, människor och intjäning. Alla tre element är fundamentet för att skapa trygghet och värde för våra kunder, medarbetare och aktieägare. Tryg är Nordens näst största försäkringskoncern, verksam i Sverige, Danmark och Norge. Läs mer på www.modernaforsakringar.se