Det första som slår en är att garageportarna är större än vad de vanligtvis brukar vara. Väl inne så förstår vi varför. I det första garaget hittar vi inte mindre än tre stycken ovanliga Cadillac-bilar från 30-, 40- och 50-talet. Men inte nog med det. Här huserar även en vacker Riva träbåt och diverse memorabilia.

sater_mittbild_1024x410.jpg

I rummet intill blir det ännu värre. Här vilar en vacker originalrenoverad Indian motorcykel, två Corvetter och en enorm dubbeldäckare! Flygplanet är byggt 1937 och märket är Tiger Moth. Kenneth flyger så ofta han kan och självklart blir det enklare när man har ett litet privat flygfält precis utanför garageporten.

sater_teaser_start_800x458.jpg

Men det tar inte slut här, för Kenneth har fler garage. I byggnaden bredvid hittar vi en äldre 30-tals Ford Dirt-track racer plus en Mustang Shelby GT500 Replica och en Willys Jeep från kriget. Och som pricken över i så står här även en gammal John Deere traktor.

Faktum är att Kenneth inte har funderat så himla mycket kring själva garaget. Han behövde bara en plats för sina fordon, oavsett om han ville flyga, åka båt, åka fort, åka långsamt eller åka i skogen.

Kolla in filmen så förstår ni!

Försäkring för varje äventyr

På Bilsport & MC lever vi hobbyn på samma sätt som du. Välj rätt försäkringsskydd och skapa minnen på vägarna utan oro.

Se ditt bästa pris