Garageinspiration för alla

Hur ser ditt drömgarage ut? Är det nytt och modernt med den senaste tekniken ska du definitivt kolla in Jonas drömgarage i Tierp – där finns allt från ljudabsorberande plattor till projektorer. Eller varför inte Andreas drömgarage på Öland där man kan hissa ner något ganska spännande från taket.

Föredrar du ett garage i gammal stil? Kolla in vår video på Thomas och hans drömgarage på Kungsholmen. Där tiden står still och de flesta hojarna är runt 70 år. Är du mer intresserad av en form av vuxendagis där du kan hitta likasinnade vänner? Inspireras av Gabriels drömgarage i Stockholms city!

Är du nyfiken på hur det ser ut på kontoret (eller ska vi säga garaget?) hos Bilsport & MC Specialförsäkring i Växjö? Kolla in filmen här.

drömgaraget_1024x410.jpg

Inreda garage – våra tips!

Det finns tusen sätt att inreda ett garage på. Men några saker kan vara lite extra värda att tänka på eller investera i:

  • Använd ytan på väggarna och i taket. På så sätt optimerar du förvaringen. I de flesta garage förvaras fler saker än bilar och alla har inte tillgång till oändliga kvadratmeter. Med krokar, lådor och förvaringstavlor får du bättre koll på allt från cyklar till trädgårdsredskap och kan frigöra utrymme för det som är viktigast - det vill säga din ögonsten!
  • Installera en avfuktare. Med den kan du kontrollera luftfuktigheten och undvika både att dina fordon och din garageinredning möglar eller rostar.
  • Sätt upp bra belysning. Den hjälper dig både att hitta och att hålla ordning i ditt drömgarage.
  • Se över säkerheten. Som försäkringsbolag vill vi på Bilsport & MC slå ett slag för en säker garageport med ett bra lås så att dina hobbyfordon kan sova tryggt.

Tips! Glöm inte att se efter om ändringarna kräver bygglov – det kan de göra om du bestämmer dig för att bygga ut eller göra större förändringar i garaget.

StockholmKungsholmen_1024x410.jpg

Snygga garage eller funktionella?

Om vi måste välja säger vi: kör på både ock. Självklart är garaget till för att användas i första hand, men visst är det lite tråkigt att de flesta garage ser så lika ut? Tänk över vilka färger och former du gillar och mixa och matcha för att sätta din prägel på garaget. Måla lite här, upp med någon tavla där. Håll det nitiskt städat eller anordna ett kreativt kaos. Och du, våga vägra grå betong överallt! Om du inte gillar grå betong då såklart.

Hitta ditt drömgarage med oss

Om du vill få mer av garageinredning eller inspiration, missa inte att följa med oss på vår resa genom Sverige. Längre ner på sidan finns drömgaragen vi besökt hittills – och vi utlovar ännu fler framöver!

Teckna försäkring

På Bilsport & MC har vi specialiserat oss på det vi kan bäst: entusiastbilar, motorcyklar och veteranmopeder. Få ditt pris direkt.

Få pris