Vi bör väl för sakens skull, poängtera att Lars Erik även besitter ett riktigt meck-garage där han arbetar med sina bilar, men dagen till ära besöker vi fin-garaget som är fyllt från golv till tak med personlig memorabilia och fordon från ungdomen och framåt. 

Väl inne så möts man av en enorm takhöjd, ett entresolplan med bar, soffor och ett välfyllt kontor. Men blicken fastnar direkt på väggarna som pryds av inramade foton. Ena väggen är tillägnad Lars Eriks ungdom, hans bilbyggen och utställningspriser. Den andra väggen tillhör sönerna Johan och Jonnie och är fylld med bilder från hela deras racinghistoria - och även här finns det överfyllda hyllor med pokaler och priser.

LarsErik_mittbild_1024x410.jpg

Men det som gör detta till ett riktigt drömgarage är så klart alla fordon. Här har Lars Erik samlat sina bilar från förr. Som en tidsresa så representerar bilarna olika epoker och stilar. Allt från 90-tals Street Rods till den brutala snöskoter-rodden eller Mercedes-traktorn som byggdes i svenska Monster Garage. Det är sannerligen inte ofta som ett garage sammanfattar en bilbyggare på bättre sätt!

Försäkring för varje äventyr

På Bilsport & MC lever vi hobbyn på samma sätt som du. Välj rätt försäkringsskydd och skapa minnen på vägarna utan oro.

Se ditt bästa pris