En av de saker som vi älskar med våra entusiastfordon är att de har karaktär. Slår man upp ordet karaktär i en ordbok ser man att det även kan betyda lynne, och alla som äger ett hobbyfordon förstår nog varför de båda orden är sammankopplade. Våra fordon lever ibland sina egna liv och därför blir det inte alltid som man har tänkt sig. Till exempel kan man bli stående vid en vägkant helt plötsligt, och behöva hjälp därifrån.

Hos oss på Bilsport & MC får du bärgning av din bil, MC eller moped dygnet runt och året om i hela Sverige. Vi tycker att ett försäkringsbolags viktigaste uppgift är att se till att kunderna känner sig trygga även om olyckan och oturen skulle vara framme. För oss är det därför självklart att du ska få prata med kunniga medarbetare som kan ditt fordon, delar ditt intresse och förstår vad din ögonsten betyder för dig.

Var beställer jag bärgning?

Skulle du behöva hjälp med bärgning, kan du kontakta oss dygnet runt på telefonnummer 0470-76 59 49.

Vi bärgar dig dit du vill

Vi förstår att de fordon som vi försäkrar inte alltid är lämpliga, om ens möjliga, att reparera hos en vanlig verkstad. Därför tycker vi att du ska få välja vilken verkstad ditt fordon ska bärgas till. Kanske kan bara du själv lösa det? Då kan vi även lösa att fordonet bärgas till ditt eget garage. Du vet bäst vad som behövs!

Hos oss får du mer än bara bärgning

Skulle du t.ex. vara på väg till eller från en bilträff och får ett driftstopp som gör att bilen inte går att köra så behöver det inte vara en katastrof. Vi bärgar din bil och kommer att göra allt vi kan för att du ska komma fram genom att ersätta kostnaden för fortsatt resa. Vi kan dessutom hjälpa till med hyrbil om du är ute på en resa som innefattar minst två övernattningar och vars färdväg är minst 200 km från din hemort.

Extra service för din MC

Om du har tecknat en tilläggsförsäkring hos oss och kör motorcykel så ingår service vid alla typer av driftsstörningar t.ex. punktering, bränslebrist, elektriska fel och starthjälp. Även här har du möjlighet att få ersättning för hyrbil i upp till 21 dagar.

Det löser sig!

Det viktigaste för oss är att du ska känna att ett litet missöde inte nödvändigtvis behöver innebära slutet på resan. Vi har anpassat vår försäkring efter hur vi själva skulle vilja att det ska funka vid missöden. Vi lever hobbyn och tar leken på allvar. Vill du veta mer om våra försäkringar för entusiastfordon? Klicka här.

Försäkring för varje äventyr

Med vår specialförsäkring är bärgningen aldrig långt borta. På Bilsport & MC lever vi hobbyn på samma sätt som du. Välj rätt försäkringsskydd och skapa minnen på vägarna utan oro.

Se ditt bästa pris