På vårt kontor i Växjö så suddas gränsen mellan garage och kontor ut en smula. För även om det inte finns billyftar, oljeavskiljare och svets bland skrivborden så är kontoret fyllt av fordon och fordonsrelaterade saker. Allt från minimotorcyklar till tävlingshojar, bilböcker och travar med tidningar och memorabilia.

bmc_kontor_teaser_start_800x458.jpg

Detta är dock fullt naturligt när man dagligen jobbar med försäkringsfrågor för våra älskade hobbyfordon. När man kliver in genom dörren så möts man av en stor, luftig och ljus industrilokal med högt i tak. Till vänster finns konferensrum och pingisbord och till höger leder en trappa upp till ett entresol med kök och matplatser. Här uppifrån kan man även blicka ner över själva kontorsytan.

På nedre plan trängs soffor, motorcyklar och skrivbord. Ljudnivån är behagligt låg och samtalen som förs i telefon får en snarare att tänka på kompis-snack. För den gemensamma nämnaren för alla dem som jobbar här är att vi sitter på ett stort privat intresse för bilar och motorcyklar. Detta i sin tur skapar inte bara ett förtroende hos kunderna. Det öppnar även för roliga och inspirerande samtal.

bmc_kontor_teaser_630x424.jpg

Ska man jobba med något så passionerat som hobbyfordon så måste man brinna för det. Och på kontoret i Växjö, där lever man drömmen. Så detta kan sannerligen kallas för ett Drömkontor!

Kolla in filmen så förstår ni!

 

Försäkring för varje äventyr

På Bilsport & MC lever vi hobbyn på samma sätt som du. Välj rätt försäkringsskydd och skapa minnen på vägarna utan oro.

Se ditt bästa pris