I ett, från början, alldeles vanligt villagarage på Öland har Andreas Mårtensson skapat sitt drömgarage. Trots sin modesta storlek så hittar vi här allt man kan behöva och lite till. 

Vid första anblicken så ter sig det välordnade och stilfulla garaget som en ovanligt vacker sovplats för Anders lika vackra blodröda Dodge Viper. Alltifrån de röda verktygsskåpen till valet av elverktyg och förvaringsskåp är valda för att matcha bilens färg och stil. Ser vi garaget utifrån så ser vi genast något som i dessa sammanhang är lite ovanligt, nämligen en glasvägg. På detta sätt kan Andreas njuta av sin bil på avstånd där den står upplyst på kvällen. Känslan är som att titta på en leksaksbil i sin förpackning. 

Men garaget är extraordinärt på mer än ett sätt då det också döljer en hemlighet som Andreas förmodligen är ganska ensam om. Från taket kan man nämligen hissa ner ett komplett SIM Racing-bygge. Väl nere så vinklas de tre skärmarna, som sitter på väggen, ut och ramar in simulatorn. Detta, tillsammans med racingstolen, som rör sig efter bilen på skärmen och fläktar som blåser ut fartvind, skapar en otroligt realistisk körupplevelse. 

Se filmen och njut!

Du har väl inte missat vårt besök hos Jonas i Tierp när vi besökte ytterligare ett drömgarage med bland annat en prisvinnande T-Bird? Klicka på länken längre ner eller här för mer härlig film.

 

Försäkring för varje äventyr

På Bilsport & MC lever vi hobbyn på samma sätt som du. Välj rätt försäkringsskydd och skapa minnen på vägarna utan oro.

Se ditt bästa pris